Penzion Chalupa Pohádka

Plánujete vyrazit na dovolenou s dětmi? Potom je Penzion Chalupa Pohádka jasnou volbou. O svých ratolestech tu ani nebudete vědět. Dětská herna, bohaté animační programy, velké dětské hřiště na zahradě a bazén se skvěle postarají o zábavu malým i velkým dětem. Vy si tak perfektně odpočinete a najdete si čas jen pro sebe.

Kontakt

Jimramovské Pavlovice 3
59244 Věcov
region Žďár nad Sázavou
49.617416, 16.200846Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Pohádková dovolená pro celou rodinu

V penzionu najdete celkem čtyři apartmány. Všechny velmi dobře a útulně vybavené. 

Apartmán Pohádka nabídne ubytování pro až 15 dospělých osob a 4 děti do 2 let. Dole najdete kachlová kamna, opravdu velký jídelní stůl a pohodlné gauče. A také 3 pokoje pro celkem 8 osob. Nahoře v patře je velká ložnice pro 7 lidí. Apartmán má venkovský romantický ráz a může se pochlubit dřevěným obložením. V koupelně je k dispozici sprchový kout i vana.

Apartmány Nebe, Peklo a Ráj mají kapacitu 4 až 6 dospělých osob. Kromě obývacího pokoje s rozkládacím gaučem a televizí v nich nechybí ani vybavená kuchyně s barovým nebo jídelním stolem. V patře najdete dvě ložnice. Každá z nich ubytuje 2 hosty. V jedné z nich je také dětská postýlka pro děti do 2 let. Samozřejmostí je koupelna se sprchou nebo vanou a WC. Pro bezpečnost vašich dětí tu instalovali zábrany u schodišť.

V apartmánu Peklo na vás čekají krbová kamna, která večer vykouzlí tu pravou pohádkovou atmosféru

Skvělá zábava pro děti, odpočinek pro dospělé

V prostorách penzionu je také restaurace, kam můžete zajít na snídani, oběd a večeři. Vaří tu z čerstvých a kvalitních surovin. Jídla jsou méně solená a kořeněná, aby je mohly jíst i malé děti. Nají se tu i vegetariáni nebo lidé s celiakií a potravinovými alergiemi (je třeba dát předem vědět). 

Vlajkovou lodí penzionu je interaktivní dětská herna a bohaté animační programy pro děti. Určitě se podívejte na fotografie přímo na webových stránkách penzionu. Je tam totiž tolik hraček, her a možností, že by se sem ani nevešly! Například: 

  • stolní fotbálek a ping pong, 

  • kuchyňka, ordinace doktora a kočárky s panenkami,

  • autíčka, do kterých si mohou sednout nejmenší řidiči, 

  • pěnový hrací koberec a bazén s balónky,

  • kostky, knížky, kreativní tvoření a malování,

  • hrací hrazdičky s podložkou pro nejmenší.

Naprostá paráda a skutečné dětské království čeká také venku na zahradě. Skvěle vybavené dětské hřiště s mnoha herními prvky pro malé i velké děti a venkovní bazén zaručeně na dlouho zabaví všechny nezbedy. Vy si zatím můžete například dopřát posezení u grilu.

Pokud se rozhodnete využít animačního programu pro děti pod vedením zkušených animátorek, můžete si dopřát čas jen pro sebe ve wellness. Privátní vířivka a finská sauna se postarají o skvělou relaxaci. 

Víte, že…

V penzionu můžete uspořádat dětskou nebo rodinnou oslavu, svatbu, teambuilding, workshop nebo jakoukoli jinou akci. 

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.chalupapohadka.cz.