Farma Rybníček

Klidné prostředí, příroda a spousta možností výletů. To je Farma Rybníček, na které se setkáte s různými zvířaty a poznáte je skutečně zblízka. Můžete strávit den na statku, zúčastnit se jezdeckého kurzu nebo vyrazit na projížďku do přírody. Nedaleko je také rybník, který vás zchladí v parném letním dni.

Kontakt

Rybníček 1
39301 Pelhřimov
region Pelhřimov
49.463284, 15.302818Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Jako na Divokém západě

Apartmán přímo na farmě se bude líbit všem, kteří si nepotrpí na luxusní hotely. Pokud dáváte přednost venkovskému ubytování, bude se vám tu líbit. Vybrat si můžete mezi garsoniérou, apartmánem a stodolou. 

  • Garsoniéra a Stodola nabízejí 1 pokoj, 2 lůžka (+ přistýlka ve Stodole), koupelnu s WC a kuchyňský kout. 

  • V apartmánu jsou 3 pokoje (celkem 4 lůžka a 3 přistýlky), koupelna s toaletou a kuchyňka.

Součástí farmy je také malá, téměř westernová, hospůdka. Po dohodě vám tu kromě nápojů připraví také výtečné občerstvení. Můžete si objednat i grilování nebo sud. Pořádat tu lze rodinné oslavy i jakékoli jiné oslavy života :).

Farma se nachází v krásném prostředí na samotě u lesa.

Na farmu za koníky a dalšími zvířaty

Na farmě se bude líbit také dětem, které se seznámí s tím, jak se starat o zvířátka. Kromě koní jsou na farmě také králíci, kozy, slepice, pejsci a kočky. Na procházku s sebou klidně vezměte místní kozu.

Co ale bude zajímat návštěvníky především bez ohledu na věk, je jízda na koni. Tady si zajezdí začátečníci i pokročilí. Podnikněte vyjížďku do přírody. Pro ty, co si sami na vedení koně netroufnou, má farma v záloze vodění dospělých na koni. Děti se mohou projet na ponících (vodění poníků). 

Kromě jízdy na koni vyzkoušejte také výcviku šermu a lukostřelby. 

Víte,že…

Farma nabízí ustájení vlastních koní v boxu nebo na oplocené louce. Cvičí tu také koně a jejich jezdce pro natáčení historických a jiných filmů.

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.farmarybnicek.cz.