Farma Hrnčíř

Ráj pro všechny milovníky koní. To je Farma Hrnčíř, která kromě ustájení koní nebo pronájmu jízdárny nabízí také stylové venkovské ubytování v nově vybudovaném útulném apartmánu. Projděte výcvikem jezdců, zažijte projížďku na koni v přírodě nebo si užijte jízdu v prostoru jízdárny.

Kontakt

Zdeněk Hrnčíř
39301 Pelhřimov
region Pelhřimov
49.431335, 15.223356Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Výcvik jezdců a vyjížďky na koních

Farma Hrnčíř je zaměřená na chov a výcvik koní a sportovní vyžití spojené s koňmi. Chov koní tu má dlouholetou tradici, funguje už od roku 1940. Návštěvníky sem kromě nabídky služeb láká také krásné okolí na úpatí vrcholu Křemešník, jednoho z nejvyšších vrcholů Českomoravské vrchoviny. 

Na co se můžete těšit: 

  • Na farmě probíhá výcvik pokročilých jezdců i začátečníků. Zajezdit si tu mohou i ti, kteří si teprve chtějí ověřit úsloví, že „svět je nejhezčí z koňského hřbetu“. K dispozici je jezdecká hala i venkovní jízdárna. 

  • Začínající jezdci si vyzkouší základní výcvik na lonži, pokročilí mohou absolvovat výcvik ve skupině nebo individuální podle dohody. Pokročilí jezdci mohou vyrazit i do přírody.

  • Jezdci musí mít alespoň 10 let.

Apartmán pro 4 osoby přímo na farmě

Pokud vám učaruje místní krajina a s koňmi byste rádi strávili více dní, ubytujte se přímo na farmě. V přízemním apartmánu budete mít k dispozici: 

  • společenskou místnost,

  • ložnice,

  • koupelnu s vanou, sprchou a WC,

  • kuchyňský kout s lednicí, sporákem a troubou.

V apartmánu v klidnější části farmy budete mít naprosté soukromí. Minimální délka ubytování jsou 2 dny. 

Víte, že…

Farma nabízí také možnost ustájení koní a veškeré zázemí, které je třeba k péči o koně. Jednou z nabízených služeb je také výcvik koní a pronájem haly a jízdárny.

Více informací najdete na webových stránkách www.farma-hrncir.cz.