Penzion U Pelejových

Penzion U Pelejových je ideální místo pro rodinnou dovolenou na Vysočině. Vznikl po kompletní rekonstrukci bývalého mlýna a líbit se bude především rodinám s dětmi, turistům, cyklistům a milovníkům přírody. Hostům je k dispozici rozlehlá zahrada, koupací sud a venkovní sauna. Penzion také nabízí velkorysé zázemí pro děti.

Kontakt

U Pelejových 127
58865 Nová Říše
region Jihlava
49.133324, 15.560532Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Zábava pro děti, odpočinek pro dospělé

V penzionu u Pelejových si každý najde to své. Pro děti jsou tu dvě dětská hřiště, koloběžky a nejrůznější hračky. První hřiště s hradem a houpačkami je umístěno hned vedle parkoviště penzionu. Svůj čas tu budou rádi trávit i dospělí – pro ně jsou tu posilovací stroje, multifunkční hřiště a posezení. 

Na druhém hřišti, které patří k zahradě penzionu, vás potěší zastřešené posezení a ohniště. K zapůjčení tu je grill. Kromě toho tu můžete sušit nasbírané plody v místní sušárně ovoce. 

Dospělí si jistě rádi odpočinou ve finské sauně nebo infrasauně. K zapůjčení jsou ručníky, prostěradla na zabalení a kartáče k masáži zad. Ochlazení zajistí vana studené vody venku.

Kromě saun je tu i koupací sud s horkou vodou. Vykoupat se v něm mohou i děti. Jistě bude příjemné do něj vlézt večer při západu slunce nebo z něj po setmění pozorovat hvězdy nad hlavou.

Nové apartmány v areálu bývalého mlýna 

Povedený je také interiér penzionu. Apartmány mají dobře vybavené kuchyně. K dispozici je topinkovač a rychlovarná konvice. Pro všechny je tu dostupný i kávovar na oblíbenou mletou kávu.

Vybírat můžete z dvou a čtyřlůžkových pokojů. Všechny jsou nové a útulně zařízené. Většina z nich má navíc ještě jednu nebo dvě přistýlky. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem/vanou. Ubytovat se lze také v poetické roubence s výhledem do zahrady. Je vhodná pro dvojice nebo rodiny s většími dětmi. Roubenka pojme až 5 hostů. 

Více informací a fotografií najdete na stránkách www.penzion-u-pelejovych.cz.