Třeštický mlýn

Třeštický mlýn má zvláštní kouzlo. Stojí na svém místě na kraji obce v různých podobách už od středověku. V letech 2006–2016 prošel rozsáhlou rekonstrukcí a nyní dělá radost svým hostům, kteří sem jezdí za přírodou, klidem a odpočinkem. Ubytovat se tu můžete v komfortních apartmánech zařízených ve venkovském stylu.

Kontakt

Třeštice 32
58856 Telč
region Jihlava
Volné pokoje
Období: léto, zima

Bohaté zázemí v soukromí a spousta aktivit

V penzionu se bude líbit rodinám s dětmi, turistům i cyklistům. Kromě pobytů se tu dají pořádat různé oslavy, svatby, ale i teambuildingy nebo firemní a školicí akce.

Areál tvoří budova starého mlýna, další budovy a uzavřený dvůr. K mlýnu patří rozsáhlé louky, pastviny, několik menších rybníků, potok, mlýnský náhon a zahrady s ovocnými stromy. Je to ideální místo pro pohodu a odpočinek v soukromí.

Nechybí ani sál pro pořádání nejrůznějších akcí, vinárna ve sklípku, úschovna kol, relaxační a sportovní centrum, sauna a dětské hřiště. Večer můžete strávit třeba grilovačkou na venkovním posezení.

Nadšení rybáři si zaloví v místním rybníku. Úlovky jsou pochopitelně jejich. 

Od mlýna můžete vyrazit na různé pěší i cyklistické výlety do přírody nebo za památkami. Na spoustu výletu v okolí lze vyjet i autem. Nedaleko je například zámek Telč, hrady Landštejn, Štamberk a Roštejn, klášter Nová říše nebo lanové centrum Lhotka.

Nové apartmány v areálu původního mlýna

Interiér mlýna se bude líbit i náročným hostům. Celý mlýn prošel důkladnou rekonstrukcí a nyní v něm najdete pět apartmánů, které dohromady pojmou až 27 hostů. Potěší použití poctivých materiálů jako cihlové zdivo, masivní dřevo a přírodní keramická dlažba.

Všechny apartmány jsou dobře a stylově vybavené. Mají kuchyň, ložnice a vlastní koupelnu. V některých najdete také skvosty jako například kachlová kamna nebo prostornou společenskou místnost. 

Apartmány mají různý počet lůžek. V některých je možné přidat i přistýlky. Po domluvě si s sebou můžete vzít i chlupatého čtyřnohého kamaráda.

Víte, že…

Třeštický mlýn sice nenabízí klasické stravování v restauraci. Pro vaši akci nebo oslavu nicméně připraví skvělý catering.

Více informací a fotografií najdete na webových stránkách www.mlyn-trestice.cz

Vybavení

  • Bezbariérový přístup