Už jste někdy byli v posilovně pro mozek? Pokud ne, určitě se vydejte do první (a zatím jediné) Mozkoherny v České republice, kterou najdete v Třebíči. Užijete si spoustu zábavy a zjistíte, že trénink myšlení není žádná nuda.

Kontakt

Eva Fruhwirtová
Leopolda Pokorného 24/28
67401 Třebíč 1
region Třebíč
49.217278, 15.878594Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Dejte gól pomocí myšlenky

V mozkoherně se zabaví všechny děti od 5 let, které rády trénují své mozkové závity. Co všechno můžete vyzkoušet? 

  • Mindball – Dejte gól jen pomocí myšlenky! Mindball je podobný fotbalu, jen místo kopání poháníte míček silou své mysli.

  • Mindflex – Zjistěte, jak dobře se dokážete soustředit. Cílem hry je provést létající kuličku celou překážkovou dráhou střídavým soustředěním a uvolňováním mysli.

  • Lovec světel – Reakční hra, která prověří vaši rychlost a postřeh. Cílem je co nejhbitěji reagovat na rozsvícené body a dotykem ruky je vypnout.

  • Mozkostřelba – Dokážete trefit terč jen pomocí soustředění?

  • Kočičí ouška – Vyzkoušejte, jaké by to bylo mít kočičí uši. Hýbat se budou podle stavu vaší mysli.

Kromě toho prozkoumáte desítky dalších mozkohraček, chytrých her a moderních hlavolamů. Díky nastavitelné úrovni obtížnosti a velkému výběru her si výlet užijí jak malé děti, tak i dospělí a senioři.

Dejte gól pomocí myšlenky

Krom zábavy vám bude odměnou také lepší paměť, prostorová orientace, představivost, logické myšlení a soustředění. Poznáte, co váš mozek dokáže a co naopak potrénovat. Koneckonců právě v Mozkovně vám dají spoustu tipů, jak mozek posilovat i doma. 

Programy pro rodiny, skupiny přátel i jednotlivce připravuje trenérka mozku. Vždy se přizpůsobí věku a schopnostem účastníků. Společně prožijete nezapomenutelné zážitky. Pozor, program je potřeba v mírném předstihu objednat. Mozkoherna se nachází přímo v židovské čtvrti poblíž památek UNESCO.

Foto: mindball.eu

Otevírací doba:

celý týden včetně víkendu

(program je potřeba objednat)