Hopík dětská kavárna s hernou Žďár

Kavárna spojená s hernou? Bezchybná kombinace. Vy si vychutnáte svou kávu a děti si zatím pohrají. Domů tak pojedete spokojení a odpočatí a děti zase příjemně unavené. Můžete tu také uspořádat narozeninovou párty nebo jinou oslavu.

Kontakt

B.HERNY s.r.o.
náměstí Republiky 147
59101 Žďár nad Sázavou 1
region Žďár nad Sázavou
49.563217, 15.940266Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Nerušená kávička a spousta prostoru pro hru

Hopík se bude líbit všem rodičům a dětem od 1 roku do 8 let. Do herny pustí ale i starší děti. Věkový limit je 15 let. Na 175 m2 najdete spoustu překážek, prolézaček, opičích drah, labyrintů, trampolín a jiných skvělých herních prvků. Nechybí ani oblíbená dlouhá skluzavka a spider věž.

Pro nejmenší děti je připravený samostatný mimi koutek s měkkými prvky – aby si malí návštěvníci mohli v klidu hrát.

Nemusíte se bát úrazů ani přeplnění. Hopík má nastavena jasná pravidla pro bezpečné, čisté a zábavné hraní. Pozor, děti by s sebou měly mít dospělý dozor. Ani ten ale nepřijde zkrátka. Dospěláci si tu vychutnají domácí limonádu, kávu nebo třeba oblíbené chai latte a také sladké/slané i teplé/studené občerstvení.

Narozeniny v Hopíkovi

Díky velkorysému prostoru, vyžití pro děti a dobrému zázemí je Hopík ideálním místem pro pořádání narozeninových a dalších oslav. Za celkem přívětivý poplatek si můžete zařídit uzavřenou společnost a objednat si výzdobu i dobroty pro oslavence a gratulanty. 

Víte, že…

Věnujte vstup do Hopíku jako dárek. Vstupenku na jednorázový časově neomezený vstup do herny a poukázky na útratu v kavárně zakoupíte u obsluhy na baru.