Nová Říše Zookoutek

V Nové Říši u Telče můžete navštívit rodinný zookoutek. Příjemné místo obklopené lesy je jako stvořené pro víkendový odpočinek. Zvířátka tu můžete nejen vidět. Některá z nich si také pohladíte, pomazlíte a nakrmíte. Návštěvu je třeba domluvit předem na telefonu.

Kontakt

Želetavská 100
58865 Nová Říše
region Jihlava
Volné pokoje
Období: léto

Buďte zvířatům opravdu blízko

Zookoutek v městysu Nová říše je ideálním místem pro rodinný výlet. Líbit se tu bude všem, kteří se chtějí na zvířátka nejen podívat, ale poznat je opravdu zblízka. Některá z nich nakrmíte přímo z ruky. Například mývala nebo zvědavé kozičky. 

Zakoupit si můžete i různé speciální zážitky, například:

  • Zážitek se surikatami – setkáte se s chovatelem, který vás pustí do voliéry, dozvíte se spoustu informací a surikatu Kvída si pomazlíte a vyfotíte se s ní.

  • Zážitek s lemury – nakrmte lemura z ruky, nechte si ho vyskočit na rameno a udělejte si originální fotku! 

  • Komentovaná ukázka zvířátek – po předchozí telefonické domluvě se za malý poplatek projdete po zookoutku s odborníkem, který vám povypráví o jednotlivých druzích. Některým ze zvířat budete moci dát malou svačinku.

  • Jeden den se zvířaty – vyzkoušejte si běžný den chovatele v zookoutku. Vyčistěte výběhy, připravte krmení, pohlaďte si některá ze zvířat, projeďte se na koni. Tento balíček nadchne všechny milovníky zvířat!

Malým chovatelem na jeden den 

V Zookoutku o velkých prázdninách probíhají týdenní příměstské tábory. Jsou vhodné pro všechny nadšené děti od 7 do 15 let. Malí milovníci zvířat si užijí i jednodenní balíčky pro děti, během kterých se setkají s mnoha zvířátky a zahrají si spoustu her. Zookoutek v Nové Říši nabízí také vyjížďky na koních s vodičem nebo s doprovodem.

Foto: Zuzana Kratochvílová

 

Otevírací doba:

DUBEN:
sobota, neděle, svátky:
11:00 – 17:00

KVĚTEN:
pátek, sobota, neděle, svátky:
11:00 – 17:00

ČERVEN:
čtvrtek, pátek, sobota, neděle, svátky:
11:00 – 18:00

ČERVENEC, SRPEN:
úterý, středa, čtvrtek, pátek, sobota, neděle:
10:00 – 18:00