Beachwell Adventure minigolf a beachvolejbalové kurty Pelhřimov

Plánujete letní výletování v okolí Pelhřimova? Zahrajte si s dětmi minigolf na krásném moderním venkovním hřišti. Anebo zavítejte na beachvolejbalové kurty připravené pro plážový volejbal, plážový fotbal a líný tenis. Obě místa najdete na severozápadním okraji města.

Kontakt

Vladimír Kozler, ProDesign CZ
Táborská 2467
39301 Pelhřimov
region Pelhřimov
3500870
49.435158, 15.207800Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Vymazlený adventure minigolf

Už jste někdy hráli adventure golf? Jde o sport, který spojuje prvky klasického golfu a minigolfu. Jde vlastně o minigolf hraný v přírodním terénu. Na pelhřimovském hřišti vám hru příjemně zkomplikují různé terénní nerovnosti, předěly, vyvýšeniny, kameny a vodní překážky. Cíl je jasný – dostat míček do jamky na co nejméně úderů. Veškeré vybavení (míčky a hole) vám zapůjčí v ceně hry. 

V areálu adventure minigolfu s dětmi počítají, a tak tu pro ně vytvořili také dětské hřiště pro míčové hry a lanovou dráhu. Herní odpoledne vám zpříjemní i bohatá nabídka občerstvení.

Na své si přijdete i v případě, že dáváte přednost plážové verzi volejbalu, fotbalu nebo tenisu. S minigolfem totiž sousedí parádní krytá beachvolejbalová hřiště se spoustou jemného písku.

Foto: Beachwell