Adventure minigolf Jihlava

Navštivte s dětmi jihlavský víceúčelový areál Adventure golf a zažijte den plný různých aktivit i legrace. Kromě vymazleného moderního minigolfu si tu vyzkoušíte různé simulátory nebo si zahrajete kobercový curling, kulečník a šipky.

Kontakt

MG-REAL, s.r.o.
U Skály 11
58601 Jihlava 1
region Jihlava
49.410191, 15.592979Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Parádní venkovní hřiště

Minigolf si užije celá rodina. Zahrát si mohou úplně všichni od 3 do 100 let – není třeba mít zkušenosti s golfem. Hole a kartičku pro zapisování výsledků vám dají u pokladny.

Jihlavské hřiště s hezky upravenými keříky a mostkem připomíná zenovou zahradu. Zahrajete si tu na celkem 18 jamkách. Každou z nich doprovází různé terénní nerovnosti: vyvýšeniny, boule, vodní plochy, písečné a další překážky. Celé prostředí je vkusné, moderní a díky zeleným plochám a rostlinám působí přírodněji než klasický betonový minigolf.

TIP: V areálu si můžete jen tak zahrát, ale také uspořádat třeba malý rodinný turnaj, přátelské setkání nebo dětskou oslavu. Stačí se předem domluvit.

Zábava i pro deštivé dny

Hřiště je otevřeno od jara do podzimu, a to v případě hezkého počasí. Pokud bude zrovna ošklivo, zahrajte si uvnitř budovy na golfovém simulátoru. Vyřádit se na simulátoru mohou i děti – třeba při fotbalu, zombie střílečce nebo házení na koš.

V reálu mají také netradiční kobercový curling, kulečník, šipky a další hry. Pro všechny hosty, kteří chtějí v Jihlavě strávit více dní, je přichystáno příjemné ubytování.

Foto: Fb Adventure Golf Jihlava