Aquapark Vodní ráj Jihlava

Největší aquapark v kraji Vysočina nabízí venkovní i vnitřní část. Nechybí spousta atrakcí, wellness, odpočinková zóna a sportoviště s tenisovými kurty nebo plážovým volejbalem. Dveře aquaparku jsou pro návštěvníky otevřeny po celý rok.

Kontakt

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s. r. o.
Romana Havelky 5a
58601 Jihlava 1
region Jihlava
49.408344, 15.577499Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Tobogán dlouhý 85 metrů, divoká řeka a další atrakce

Plánujete navštívit jihlavský Vodní ráj během léta? Pak se můžete těšit na 4 různé venkovní bazény pro děti i dospělé a mnoho vodních atrakcí lákajících k dovádění. Kromě 25m plaveckého bazénu budete mít k dispozici rekreační bazén s 85 m dlouhým tobogánem, skluzavkami, divokou řekou a dalšími prvky jako třeba perličkovými lůžky a masážními tryskami. Nejmenší děti potěší dětský bazén a brouzdaliště. 

Oblíbená je velká travnatá plocha jako stvořená pro opalování, piknik a hry. Až budete chtít dostat děti ven z vody, nalákejte je na koutek s houpačkami a prolézacím hradem. Sportovci mohou využít tenisové kurty a dvě hřiště na plážový volejbal. Do venkovní části se vejde celkem 2 500 osob (na webových stránkách je vždy uvedena aktuální obsazenost). 

Krytá část funguje celoročně a zahrnuje velký rekreační bazén s tobogánem, vířivku, dětské brouzdaliště a venkovní nekrytý bazén, který je dostupný po celý rok. Součástí je i divoká řeka, perličková lůžka, masážní trysky a další. Pro milovníky wellness je tu suchá sauna, parní kabina, vertikální turbosolárium, Kneippův chodník a odpočinková zóna. Můžete si také objednat masáž nebo zajít na něco dobrého do restaurace či bufetu. 

Foto: archiv Vysočina Tourism, Jaroslav Horák

Otevírací doba:

Krytá část:
pondělí: 14:00 – 20:00
úterý – čtvrtek a neděle: 10:00 – 20:00
pátek a sobota: 10:00 – 21:00

Venkovní část:
červen – začátek září: denně: 10:00 – 20:00

Videogalerie