Celodenní lyžování a wellness ve Velkém Meziříčí

Dopřejte si zimní pohodu spojující sport a relax. Ve Velkém Meziříčí k tomu najdete vše potřebné – hezkou a dobře vybavenou sjezdovku i moderní wellness centrum.

Kontakt

Turistické informační centrum Jihlava
Věžní 1
58601 Jihlava 1
region Jihlava
Volné pokoje
Období: zima

Přes den na lyže, večer do wellness

Ski areál ve Velkém Meziříčí je vyhledávaný pro svoji vynikající dostupnost (5 min od D1, exit 141 a 146) a příjemné prostředí. Na své si tu přijdou příznivci sjezdového lyžování a snowboardingu i běžkaři. V areálu jsou tři sjezdovky, jedna z nich dětská. K dispozici je také půjčovna veškerého vybavení a ski bar.

I v zimním období je na Fajtově kopci možné navštívit rozhlednu ve tvaru šroubovice DNA. Postavena byla roku 2015 a její celková výška je 36 m. Po vyjití 175 schodů se vám naskytne nádherný výhled na daleké okolí. Rozhledna získala titul Rozhledna roku 2015 a o dva roky později se stala Nejoblíbenější rozhlednou ČR. Ve spodní části věže si můžete prohlédnout zapomenuté dílo českého génia – lyžosáňky a dvojité hrábě Járy Cimrmana. 

Relax po lyžování si dopřejte ve sportovně relaxačním centru beauty&beast ve Velkém Meziříčí. Centrum nabízí široký sortiment wellness procedur včetně masáží a několik typů saun.

Foto: Brána Jihlavy