Podzimní dobrodružství mezi dýněmi

Prožijte podzimní čas objevováním dýňového světa na Statku u Pipků, kde na vás a vaše děti čeká opravdové dobrodružství mezi dýněmi.

Kontakt

Josef Pipek
Nová Ves u Leštiny 5
58282 Golčův Jeníkov
region Havlíčkův Brod
Volné pokoje
Časová náročnost: 3 h
Výlet vhodný pro: předškolní děti
Období: léto

Tento kouzelný kout přírody nabízí nejen originální výstavu dýní v nejrůznějších tvarech a barvách, ale také možnost zapojit se do kreativních dílen, kde si vyzkoušíte, jak z dýní vytvořit originální dekorace a na dušičkový čas si připravit vydlabanou dýni.

Čeká na vás hřiště, přímo stvořené pro vyřádění vašich malých dobrodruhů. Ať už si užijete dýňový labyrint, dýňové “pískoviště”, bazén ze slámy, hrad ze slámy nebo dýňové bludiště, zábava bude zaručena.

Statku dominuje pestrobarevné moře dýní, ale těšit se můžete i na zvířátka - slepičky, kozy, ovečky nebo koně. Kdo by odolal roztomilým králíčkům nebo nechtěl pozdravit koně Blacka a Natina, poníka Princeznu nebo prasátko? Malí dobrodruzi ocení možnost vylézt si na kombajn. Dětem touto návštěvou přiblížíte život na farmě a současně si užijí spoustu her na čerstvém vzduchu. Chcete si podzimní atmosféru přivézt až domů? Pak si nezapomeňte pořídit dýni na vaření nebo na dekoraci.

A když vám vyhládne, ochutnejte dýňovou polévku, palačinky, trdelník a další občerstvení, které je pro vás přímo v areálu Dýňového světa připravené.

Foto: Statek u Pipků, Vysočina West