RAČÍN - Račínský minipivovar Richard, s. r. o.

IMG 5448_2Račínský minipivovar byl otevřen v lednu roku 2015 a první zkušební várka byla uvařena v listopadu 2014. Minipivovar je součástí Hotelu Leopold, který se nachází v Račíně v malebném srdci Českomoravské vysočiny nedaleko Žďáru nad Sázavou.

Při návštěvě Račína tak můžete spojit pohodovou dovolenou s ochutnávkou vynikajícího piva Richard. V račínském minipivovaru se vaří celkem šest druhů piv. Jedná se o spodně kvašená piva ležáckého typu, která nejsou pasterizována ani filtrována. Pivo si tak zachovává všechny zdraví prospěšné látky i vitaminy a o to více si jeho konzumaci užijete. Ochutnat zde můžete: 10° Račínskou desítku, Jantarovou 11°, 12° světlý ležák, 12° tmavý ležák, 13° žitný speciál, 15° medový speciál.

Pojďte na návštěvu

Prohlídky spojené s degustací všech druhů piv, a to přímo z ležáckých tanků, se pořádají od pěti účastníků. Pro rodiny s dětmi se o víkendech konají oblíbené animační programy pro děti, kdy mají děti svůj program a vy si můžete v klidu vychutnat piva z račínského pivovaru. Termíny a podmínky najdete na https://www.racin.cz/pobytove-balicky/vikendovy-pobyt-s-animacnim-programem.
Součástí hotelu je také stylová restaurace s kachlovými kamny a dvě venkovní zahrádky s romantickými výhledy na rybník Jordán. Na jeho břehu najdete také jednu ze známých soch Michala Olšiaka – sochu raka. Návštěvní doba: PO–PÁ 8.00–17.00 hod, SO–NE individuálně po domluvě

Tipy na ubytování

Hotel Leopold, jehož součástí je vlastní minipivovar, nabízí příjemné ubytování v jedenácti nadstandardně velkých, útulně zařízených dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky. Navíc jsou vám k dispozici dva prostorné apartmány se čtyřmi a pěti lůžky. Celková kapacita hotelu je 42 lůžek. Více informací: +420 724 461 330, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , www.racin.cz.

Tipy na výlet

poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hořeMuzeum nové generace Žďár n/S.Šlakhamr v Hamrech n/S.

Kontakt

Račínský minipivovar Richard, s. r. o.,
Račín 10,
592 11 Račín
+420 724 461 300
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ; www.pivo-richard.cz