Panská restaurace Telč

Koncept Panská restaurace Telč byl od začátku jasný. Hosté si zde musí pochutnat na poctivé české hostině. O to déle a velice pečlivě jsme vybírali dodavatele z řad místních farem a pěstitelů, abychom našim hostům servírovali to nejlepší, co si na hostině v telčském podzámčí jen dokáží představit.

Kontakt

Slavatovská 86
58856 Telč
region Jihlava
49.187725, 15.450359Mapa
Poznámka:

V těsné blízkosti restaurace jsou dva konferenční sály i v nich je možné udělat akci s obsluhou:

  • Podkrovní sál

Plně klimatizovaný sál má dřevěnou podlahu, samostatné sociální zařízení, bar i bezbariérový přístup. Jeho součástí je audiovizuální technika. Lze jej využít pro konference, workshopy, filmové produkce nebo taneční akce. Akustika je vhodná i pro uvedení komorních koncertů vážné hudby. Kapacita dle uspořádání: divadelní 180 osob, školní 150 osob, banketní 100 osob Rozměry sálu: 12×28 m

  • Společenský sál

Prostorný sál s osmi francouzskými okny, balkonem, žulovou podlahou a barem. Prostorově je vhodný pro organizování konferencí, divadelních představení, koncertů a jiných společenských akcí. Kapacita dle uspořádání: divadelní 200 osob, školní 160 osob, banketní 120 osob Rozměry sálu: 11,5×24,5 m

Počet míst u stolů - uvnitř: 130
Počet míst u stolů - zahrádka: 60

Základem menu jsou tradiční česká jídla a steaky, ale zkrátka nepřijdou ani milovníci moderní gastronomie nebo vegetariáni. Myslíme opravdu na všechny a věříme, že se k nám spokojení hosté budou rádi vracet. Něco takového v Telči už dlouho chybělo.

Zájemci mohou návštěvu pivovaru a restaurace spojit s prohlídkou areálu Panského dvora. Revitalizovaný hospodářský statek dnes nabízí vyžití pro všechny generace. Zdejší chloubou je unikátní lanové centrum s lezeckou stěnou, dále dětská herna s kavárnou, půjčovna elektrokol i příjemné ubytování v novém penzionu. V průběhu roku Panský dvůr pořádá výstavy, divadla, koncerty, festivaly, dětské tábory i na míru ušité školní a firemní dny.

Když loni na podzim telčským podzámčím zavoněla první várka čerstvě uvařeného ležáku, nebylo pochyb o tom, že se na zdejší Panský dvůr vrátil kus poctivého řemesla. Panský pivovar Telč se výrazným písmem zapsal na mapu českých pivovarů.

Budovu pivovaru najdete v krásném revitalizovaném areálu hospodářského dvora, jehož historie sahá až do 16. století. Na tomto kouzelném místě vaří sládek Marcel Hofman tradiční české pivo – vznešené, hrdé a oblíbené.

Vlajkovou lodí pivovaru je klasický ležák HOFMISTR, kterému zdatně sekundují svěží NÁDENÍK a řízný HOLOMEK. Fajnšmekři ocení svrchně kvašený speciál IPA KLÍČNÍK s jedinečným pivním charakterem. Pečlivě ošetřené čepované pivo si vychutnáte v Panské restauraci vedle pivovaru nebo na malebném nádvoří Panského dvora. Na Informačním centru jsou k prodeji i lahvová piva včetně dárkových balení.

Všechny příznivce piva a pivovarnictví zveme do Panského dvora na každoroční červencový PIVNÍ FEST!

Koncept Panská restaurace Telč byl od začátku jasný. Hosté si zde musí pochutnat na poctivé české hostině. O to déle a velice pečlivě jsme vybírali dodavatele z řad místních farem a pěstitelů, abychom našim hostům servírovali to nejlepší, co si na hostině v telčském podzámčí jen dokáží představit. Základem menu jsou tradiční česká jídla a steaky, ale zkrátka nepřijdou ani milovníci moderní gastronomie nebo vegetariáni. Myslíme opravdu na všechny a věříme, že se k nám spokojení hosté budou rádi vracet. Něco takového v Telči už dlouho chybělo.

Zájemci mohou návštěvu pivovaru a restaurace spojit s prohlídkou areálu Panského dvora. Revitalizovaný hospodářský statek dnes nabízí vyžití pro všechny generace. Zdejší chloubou je unikátní lanové centrum s lezeckou stěnou, dále dětská herna s kavárnou, půjčovna elektrokol i příjemné ubytování v novém penzionu. V průběhu roku Panský dvůr pořádá výstavy, divadla, koncerty, festivaly, dětské tábory i na míru ušité školní a firemní dny. Do restaurace je umožněn vstup s domácími mazlíčky. 

Těšíme se na každého návštěvníka, který v dobrém přichází.
Dej Bůh štěstí!

Vybavení

  • Bezbariérový přístup
  • Platba kartou
  • Internet
  • Možnost ubytování
  • Parkování
  • Domácí zvířata
  • Konferenční prostory
  • Venkovní zahrádka
  • Salónek

Otevírací doba:

pondělí – čtvrtek | 11:30 – 22:30 (vaříme do 22:00)
pátek – sobota | 11:30 – 23:30 (vaříme do 22:00)
neděle | 11:30 – 22:00 (vaříme do 21:00)