Konferenční, vzdělávací a ubytovací centrum CETT - Centrum environmentálních technik a technologií nabízí kvalitní zázemí a služby korporátním klientům, institucím, školám i individuálním hostům. Specializujeme se na konferenční a ubytovací služby a dbáme na jejich vysokou kvalitu. Příjemný hotelový personál se stará o pohodlí a spokojenost všech našich klientů a hostů.

Kontakt

Jitka Schellová
Podhradí 127
67571 Náměšť nad Oslavou
region Třebíč
70851131
49.210403, 16.160772Mapa
Poznámka:

Ubytování se psem za poplatek.

Provoz: celoroční
Počet pokojů: 25
Počet lůžek: 53
Cena za noc/os. od: 900 Kč
Cena za noc/os. do: 2500 Kč
Parkování - poznámka: Zdarma

Komfort a pohodlí poskytne ubytovací část s vysokým standardem. Dokladem toho je hodnocení hostů na booking.com, které je 8,8 - skvělé. Hodnocení personálu je naprosto výjimečné se známkou 9,7 z 10 možných bodů.

Hotel nabízí 25 pokojů s kapacitou 53 lůžek. Ve vybavení pokojů se snoubí moderní architektura a design s venkovským prostředím a kladným vztahem k přírodě a životnímu prostředí. Pro pohodlí našich hostů jsme zvolili kvalitní postele. Převážná část vybavení pokojů a zařízení kongresového centra pochází od regionálních výrobců z Kraje Vysočina a dalších krajů České republiky.
Jde o unikátní prostor s originálním obsahem. To vše umístěné v klidném prostředí podhradí majestátního zámku v Náměšti nad Oslavou. Centrum města je v docházkové vzdálenosti a také významné pamětihodnosti.
Areál CETTu je velmi dobře dostupný z D1 (cca 12 km, exit 162 Velká Bíteš). Rovněž vlakovou či autobusovou dopravou. Přímo v areálu je rozsáhlý prostor pro parkování cca 30 osobních vozidel.

VYBAVENÍ POKOJŮ
Pokoje jsou umístěny ve třech podlažích, přičemž podkrovní pokoje byly začleněny do půdních prostor, kde bylo v interiérech využito původních trámů z 19. století, které stylově doplňují atmosféru pokojů. Hosté tak mohou obdivovat kvalitní práci tehdejších řemeslníků.
Všechny pokoje jsou modernním a funkčním zařízením s designovým kobercem. Vybaveny jsou vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem a toaletou. Při výběru vybavení byl pak kladen vysoký důraz na použití přírodních materiálů v souladu s celkovým pohledem vedení společnosti na životní prostředí a zdravý životní styl.
Rodinám s malými dětmi nabízíme k využití dětskou postýlku. Disponujeme také pokojem pro osoby se ztíženou hybností, který je umístěn v přízemí, kde je přístup samozřejmě zcela bezbariérový. Hostům je k dispozici parkoviště uvnitř hlídaného areálu a WIFI připojení zdarma.

 

 

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Bezbariérový přístup
  • Platba kartou
  • Internet
  • Možnost stravování
  • Sociální zařízení na pokoji
  • Parkování
  • Domácí zvířata
  • Konferenční prostory
  • Úschovna zavazadel/kol
Certifikace a členství

Booking

Na sklonku roku 2021 jsme získali certifikaci v rámci certifikačního systému Hotelstars v kategorii HOTEL GARNI 1*SUPERIOR. Tento certifikát dokládá naši neutuchající snahu o zvyšování kvality námi poskytovaných služeb a péči o naše hosty.