Rodinná farma a penzion Konvalinka

V malebném údolí Jimramovských Pavlovic v CHKO Žďárské Vrchy na vás čeká rodinná farma Konvalinka spolu s penzionem, který k farmě patří. Užijete si tady správnou pohodu na Vysočině, ukážete dětem, jak vypadá péče o hospodářská zvířata, odpočinete si ve wellness nebo podniknete výlet na elektrokole.

Kontakt

Libor Konvalinka
Jimramovské Pavlovice 8
59242 Jimramov
region Žďár nad Sázavou
67028381
49.617775, 16.199713Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Příjemné ubytování přímo na farmě

5 krásných nových apartmánů v půdních prostorách farmy. Dřevěné trámy, stropy a nábytek v moderním venkovském stylu – to vše spolu ladí a působí velmi vzdušně, a přitom útulně. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyňku, jídelní stůl s židlemi, koupelnu a ložnice. Ubytování v penzionu Konvalinka se bude líbit rodinám s dětmi i větším skupinám. Celkem se sem vejde až 27 hostů. 

K dispozici je zde vše pro péči o malé děti (koupací vaničky, jídelní židličky, stoličky, nočník, sedátko na WC, dětská postýlka apod.). Samozřejmostí jsou také dětské koutky a spousta hraček pro menší i větší nezbedy.

Kromě plně vybavených apartmánů je součástí areálu i společenská místnost s krbovými kamny. Oceníte ji při pořádání různých rodinných oslav, firemních akcí nebo přednášek a kurzů.

Venku najdete skryté posezení – velmi příjemné hlavně v letním horku. Můžete si tu přečíst knížku, dát si něco dobrého k pití nebo si na gril hodit steaky, které pochází přímo z farmy. Na zahradě je i venkovní bazén.

Poznejte, jak to chodí na rodinné ekofarmě

Farma Konvalinka se zaměřuje na chov skotu. Vyzkoušejte si s dětmi výměnu podestýlky, nabídněte kravičkám čerstvou slámu, nakrmte je nebo je vypusťte na pastvu. V ekofarmě poznáte prostředí, kde se mají zvířata dobře a je o ně vzorně postaráno.

Z farmy si pak můžete odvést hovězí maso nejvyšší kvality. 

Zábava pro děti i dospělé

Na farmě se zabaví všichni návštěvníci bez ohledu na věk. Pro děti je připravena herna s kuličkovým bazénem a skluzavkou a venkovní hřiště s domečkem, pískovištěm a trampolínou. Celá rodina si jistě zamiluje rybníček, u kterého je posezení a ohniště. Na společné večery v romantické přírodě budete ještě dlouho vzpomínat.

Půjčit si tu lze elektrokola. Garantujeme vám, že s motorkem bude projížďka bavit skutečně všechny členy skupiny. I ti méně zdatní si cyklovýlet užijí a vrátí se s dobrou náladou.

Třešničkou na dortu je wellness s infrasaunou, která příjemně prohřeje vaše tělo, uvolní ztuhlé svaly a klouby, pomůže s nervovými bolestmi a povzbudí vaši mysl. Navštívit ji mohou i děti, alergici i lidé s vysokým krevním tlakem. Infrasauna také čistí pleť, odbourává celulitidu, zpomaluje známky stárnutí a posiluje imunitu.

Více informací najdete na webových stránkách www.penzionkonvalinka.cz.