Bednářův dvůr

Moderní a útulný penzion je jako stvořený pro rodiny s dětmi. Je součástí farmy, takže o zábavu bude postaráno. Vyzkoušejte si třeba jízdu na traktoru a kombajnu, užijte si venkovskou pohodu, zažijte s přáteli pravou českou zabijačku nebo vyrazte na rodinný výlet po okolních přírodních i historických památkách.

Kontakt

Antonín Bednář
Bohušice 15
67551 Jaroměřice nad Rokytnou
region Jihlava
49.085007, 15.852252Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Pohodlí, zábava, odpočinek

Ještě před několika lety tu stály jen staré hospodářské budovy. Od roku 2015 najdete v Bohušicích u Jaroměřic nad Rokytnou krásný nově zrekonstruovaný statek a rodinný penzion. Dvůr se zahradou a pergolou si zamilujete stejně jako útulné pokoje a společenskou místnost. Protože vnitřní i venkovní prostory jsou hezky upravené a opečovávané, je Bednářův dvůr oblíbeným místem i pro svatby a rodinné či firemní oslavy.

V apartmánech jsou celkem dva čtyřlůžkové a čtyři dvoulůžkové pokoje. Můžete si tu také zajít do malé posilovny (zdarma v ceně ubytování) nebo se rozmazlit v infrasauně (za malý poplatek).

Ubytování je maximálně přizpůsobeno dětem. K dispozici je postýlka i dětská jídelní židlička. Vaše ratolesti zabaví dětský koutek, trampolína, pískoviště a dětské hřiště.

Skvělá domácí kuchyně v hospůdce ve dvoře

Na Bednářově dvoře vás potěší skvělá domácí kuchyně. Malou stylovou hospůdku najdete přímo v penzionu. Využít ji mohou ubytovaní hosté i ostatní návštěvníci. Usadit se můžete uvnitř, v létě je otevřená venkovní terasa.

Co podniknout? Na Bednářově dvoře je celá řada možností

Venkovský statek nabízí nejrůznější aktivity, které budou bavit děti i dospělé. Svezte se na traktoru nebo v kombajnu, vyzkoušejte, jak se práškuje pole. 

V okolí je spousta míst, kam zajít na procházku nebo na houby. Okolní terén je ideální pro malé i velké cyklisty. Díky půjčovně sportovních potřeb můžete vyzkoušet i další aktivity – třeba rybaření nebo hraní různých sportů na blízkém víceúčelovém hřišti. Přímo na webových stránkách farmy pak najdete spoustu tipů na výlety v okruhu do 30 kilometrů.

Víte,že…

Specialitou dvora jsou víkendové pobyty spojené s tradiční domácí zabíjačkou. Nechybí ani hudba a zábava. Určitě vás potěší, že masné výrobky, které nesníte, si odvezete domů! Akce se bude líbit skupinám přátel každého věku i pracovním kolektivům.

Více informací najdete na webových stránkách www.bednaruv-dvur.cz.

Vybavení

  • Bezbariérový přístup