Letní koupaliště a plavecký bazén Havlíčkův Brod

V Havlíčkově Brodě se můžete vykoupat, ať je teplo, nebo zima. Přes léto se vydovádíte na nově zrekonstruovaném koupališti se spoustou vodních atrakcí. V zimě vás příjemně překvapí krytý bazén. I zde najdete zábavní vodní prvky, brouzdaliště a nechybí ani sauna.

Kontakt

Chotěbořská 2997
58001 Havlíčkův Brod 1
region Havlíčkův Brod
49.616695, 15.582661Mapa
Volné pokoje

Letní koupaliště

V roce 2018 prošlo havlíčkobrodské koupaliště rozsáhlou rekonstrukcí. Po ní přibyla spousta nových atrakcí a vodních prvků, které nadchnou zejména děti. V relaxačním bazénu si užijí nové skluzavky, vodní chrliče, malé tobogány, lanovou prolézačku, divokou řeku, masážní hříbek a dětské brouzdaliště. 

Ani dospělí se nebudou nudit. Čeká na ně bazén pro kondiční plavání, hřiště na tenis a hřiště na plážový volejbal. V areálu je samozřejmě k dispozici také občerstvení.

Sauna a krytý bazén se slanou vodou

Zajímavě řešený krytý bazén je sice starší, ale i tak nabízí velkou plaveckou část a hrací část s vodním hříbkem, chrličem a širokou skluzavkou. Hned vedle je oddělené dětské brouzdaliště s mírně slanou vodou (0,3 %). Milovníky wellness potěší sauna a parní lázeň v ceně vstupu.

Foto: TIC Havlíčkův Brod

 

Videogalerie