Vymazlená kavárna s hernou Havlíčkův Brod

Chystáte se s dětmi na výlet do Havlíčkova Brodu a okolí? Stavte se cestou ve Vymazlené kavárně, kde si dáte vynikající snídani, malý oběd nebo skvělou kávu. Děti se mezitím zabaví ve velké herně se skluzavkou.

Kontakt

U Sv. Jána 3609
58001 Havlíčkův Brod 1
region Havlíčkův Brod
49.602829, 15.597280Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Kavárna plná radostí

Jsou průměrné kavárny a pak ty vymazlené. Havlíčkobrodská kavárna je právem Vymazlená s velkým „V“. Až vkročíte mezi dveře, pochopíte. Krásné stylové prostředí s útulnou atmosférou a velkými kachlovými kamny má všechno, co potřebují rodiče i děti. V kavárně bývá věčně plno, takže je lepší si udělat rezervaci.

Kromě přátelského personálu, místa pro kočárky, koutku na přebalování a pohodlného křesla na kojení je tu ještě velká herna, která bude bavit děti od batolat až po sedmileté školáčky. Ať už si sednete ke kterémukoli stolu, na své ratolesti vždy dobře uvidíte.

Co na vaše rošťáky čeká v hracím koutku? Prostorný hrací koberec, skluzavka, dřevěný domeček a paluba pro kapitána. A k tomu spousta různých her a hraček.

Dobroty z poctivých surovin a káva

V kavárně skvěle vaří. Doporučujeme zajít na snídani, menší oběd nebo na odpolední dezert. Nabídka je bohatá. Ze sladkého je k dostání snad vše od koláčů přes dorty až po zákusky a palačinky. Těšit se můžete i na slané pohoštění, jako jsou polévky, panini, toasty a vyhlášené obložené chleby. Jako v ráji tu budou i milovníci kávy a čaje.

TIP: Ve Vymazlené kavárně zakoupíte malé dárky a výrobky z chráněných dílen. Zajít sem můžete také na jarmarkové akce a workshopy. 

Foto: facebook.com/vymazlenakavarna