Koupaliště Bystřice nad Pernštejnem

Pohodové venkovní koupaliště nabízí celkem tři vyhřívané bazény – plavecký, rekreační a dětský – a velkou skluzavku. Kolem vodní plochy je trávník, na kterém si můžete rozložit deku a slunit se. V areálu najdete také hřiště na volejbal a tenisové kurty.

Kontakt

Areál sportu a kultury s.r.o.
Dr. Veselého 754
59301 Bystřice nad Pernštejnem
region Žďár nad Sázavou
26298333
49.522755, 16.253559Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Bazén se slanou vodou a skluzavka

Plavecký bazén dlouhý 15 metrů má šest drah, takže si v něm komfortně zaplavete. Těsně vedle něj jsou ještě dva menší. Rekreační bazén s hloubkou až jeden metr je naplněný 26 °C teplou slanou vodou. Pobyt v něm vám zpříjemní masážní trysky, chrliče a blower, který do vody vpouští vzduchové mikrobublinky.

Dětský bazén má také příjemných 26 °C. Na děti v něm kromě mělké vody vhodné pro dovádění čeká vodní hříbek a menší skluzavka. V roce 2021 tu přibyla dlouho očekávaná parádní dvacetimetrová žlutá skluzavka. 

Malé návštěvníky potěší dětské hřiště a trampolína. Větší děti a dospělí se zabaví na víceúčelovém hřišti, hřištích na plážový volejbal a u stolů na ping-pong. 

Okolo bazénů je přibližně 6 000 m2 trávníku – spousta místa na opalování, běhání nebo piknik. V areálu si můžete dát něco dobrého i v bufetu otevřeném po celý den. 

Foto: archiv Vysočina Tourism

Otevírací doba:

Veřejné plavání 9 - 19 hod.
Kondiční plavání ranní 8 - 10 hod.
Kondiční plavání večerní 18 - 20 hod.