Areál u rybníka Peklo v Polné

Užijte si krásný den u rybníka Peklo. Na děti a dospělé tu čeká spousta zábavy – šlapadla, lodičky, rodinný paddleboard, stolní tenis, badminton nebo minigolf. Děti se vyřádí na trampolínách a lanové dráze.

Kontakt

Město Polná
Husovo náměstí 39
58813 Polná
region Jihlava
49.484013, 15.710078Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Vodní atrakce, sporty a koupání

Romantický rybník, travnatá plocha a velké množství aktivit. Na tuhle trojkombinaci láká sportovně-rekreační areál v Polné, kterou najdete mezi Jihlavou a Žďárem nad Sázavou. 

Pokud vás láká voda, půjčte si šlapadlo, lodičku nebo paddleboard (mají velké rodinné i klasické paddleboardy). V rybníku Peklo se dá také vykoupat, čistota vody se během letních měsíců kontroluje. Návštěvníky potěší travnaté a písčité pláže s pozvolným vstupem do vody.

Sportovní část areálu nabízí bohaté vyžití. Zahrát si tu můžete stolní tenis, badminton, pétanque, ruské kuželky, plážový volejbal nebo minigolf. Děti si pohrají na lanové dráze, trampolínách a dětském hřišti se skluzavkou, pískovištěm a houpačkami. 

TIP: V Polné můžete navštívit také hrad a zámek s několika prohlídkovými trasami, které vypráví o řemeslech, historii hradu nebo staré škole.

Foto: archiv Vysočina Tourism