Hřiště Borovinka Les Resort

Ve vesničce Domanín nedaleko Bystřice nad Pernštejnem na vás čeká kousek ráje. Lesy, louky, rybník a uprostřed resort, kde se děti vydovádí a vy si odpočinete. Malé návštěvníky bude zajímat hlavně velké hřiště s prolézačkami připomínající nedobytnou tvrz.

Kontakt

HORMAK GROUP s.r.o.
Domanín 127
59301 Bystřice nad Pernštejnem
region Žďár nad Sázavou
6857302
49.549587, 16.225258Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Hřiště pro malé princezny a rytíře

Největší venkovní dětské hřiště svého druhu na Vysočině nabídne dětem nejrůznější prolézačky, houpačky a skluzavku. Svým designem připomíná hrad nebo nedobytnou tvrz s věžemi. Nechybí ani lanové překážky, visutá lávka, malá lezecká stěna s chyty, houpačky, houpací koník pro nejmenší a pískoviště. 

Vyřádí se tu všechny děti od těch nejmenších zhruba do 8 až 10 let. Potřeba je dohled dospělé osoby.

Ideální (nejen) pro rodinnou dovolenou

Borovinka je oblíbeným cílem pro rodiny s dětmi i nejrůznější skupiny. Zastavit se tu můžete třeba při výletování na kole nebo jen tak, když budete chtít strávit hezký den venku. Na zahrádce s výhledem do krajiny si tu dáte dobrý oběd nebo jen malé občerstvení.

Kromě toho si odpočinete u bazénu, zahrajete si pétanque, beach volejbal, badminton nebo minigolf. To vše v soukromí a v klidu – resort totiž obklopují jen lesy, louky a rybník. 

Pokud byste si tu chtěli dopřát relaxaci několik dní po sobě, určitě vás potěší, že pro hosty je k dispozici také ubytování

TIP: V lese hned za budovou areálu najdete lanové centrum pro děti a dospělé. 

Foto: archiv Vysočina Tourism