Areál dopravního hřiště s lanovým parčíkem Velké Meziříčí

Naučte děti zábavnou formou, jak to chodí na silnici. Krásné dopravní hřiště s mnoha prvky najdete ve Velkém Meziříčí. V areálu na vás čeká také lanové nebo klasické dětské hřiště. Zahrát si tu můžete i ping-pong. 

Kontakt

49.348644, 16.009195Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Jaké to je za volantem?

Dopravní hřiště děti moc baví. Mohou se alespoň na chvíli cítit jako dospělí a vyzkoušet si to, co je pro ně normálně zakázané. V představách se stanou řidičem kamionu, tatínkem či maminkou za volantem, nebo vyrazí sami po silnici na výlet na kole!

Přechod pro chodce, semafory, odbočovací pruhy, benzinová pumpa, kruhový objezd, stopka, přikázaný směr jízdy nebo hlavní a vedlejší silnice. V areálu dopravního hřiště si malí řidiči vyzkouší vše, s čím se setkají v ostrém provozu, a pochopí tak většinu základních pravidel. 

Lanové hřiště, skluzavky a prolézačky

Až vaše malé šoféry provoz unaví, prostě přeběhnou do lanového parčíku nebo na klasické dětské hřiště. Zabaví se na skluzavkách, lanových překážkách, houpačkách, prolézačkách, malé lezecké stěně a pískovišti. Nechybí ani pingpongový stůl a antuka na nohejbal a tenis. Zahrát si tu můžete také beach volejbal a basketbal.

Víte, že…

Každé dítě jedoucí v areálu na jakémkoliv dopravním prostředku musí mít nasazenou přilbu. Pozor, kolo nebo koloběžku je třeba mít vlastní. Na dopravním hřišti není půjčovna kol. 

Foto: archiv Vysočina Tourism