Rodinný park Robinson Jihlava

Užijte si s dětmi den plný her a legrace. Největší zábavní indoorový park v celém Kraji Vysočina najdete v Jihlavě. Na malé návštěvníky v něm čeká spousta originálních atrakcí. Pořádat tu můžete také narozeninové a jiné dětské oslavy.

Kontakt

Pod Jánským kopečkem 5712/38
58752 Jihlava
region Jihlava
49.406693, 15.586010Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Robinson, ostrov zábavy 

Robinson park má pro každého něco. Vyrazit sem můžete nejen při špatném počasí a během zimních měsíců, otevřeno je každý den po celý rok. Super den tu zažijí jak větší, odvážnější děti, tak i ty malé, které mají raději klidnější zábavu. 

A co všechno se vešlo do haly, která má neuvěřitelných 2 500 metrů čtverečních? 

V parku jsou například trampolíny, labyrint s rychloskluzavkou a tobogánem, kanónová střelnice, žravá pirátská loď, skluzavková sopka, opičí stezka, obří nafukovací lebka, pavoučí kokony, pirátská chýše, laserová střelnice nebo dráha pro šlapací autíčka. Pro více hráčů dohromady pak slouží stolní fotbálek, airHockey a deskové hry. Nejmenší návštěvníci si zadovádí v labyrintu pro pirátí miminka.

Na ostrově zábavy se vyřádí také dospělí. Pokud by si rodiče ale chtěli spíše odpočinout, mohou zajít do restaurace nebo využít zázemí pro dospělé. Park je napojený na sportoviště, cyklostezku a in-line dráhu. Děti do 2 let mají vstup zdarma. 

Foto: Robinson park Jihlava

Otevírací doba:

pondělí - čtvrtek, neděle: 10:00 – 19:00
pátek, sobota: 10:00 – 20:00