Lyžování ve skiareálu a úniková hra v Lukách nad Jihlavou

Přijeďte si užít zimní pohodu do Luk nad Jihlavou. Kromě lyžování si zahrajete zajímavou týmovou hru a dáte si vynikající oběd nebo večeři ve vyhlášené hospůdce Kolnička.

Kontakt

Turistické informační centrum Jihlava
Věžní 1
58601 Jihlava 1
region Jihlava
Volné pokoje
Délka trasy: 2 km
Časová náročnost: 0,5 h

Prima zimní den

Podnikáte rádi aktivity v partě? Nebo hledáte příjemné místo pro zimní rodinný výlet? Vyrazte do Luk nad Jihlavou a užijte si lyžování, gastronomický zážitek a společnou hru.

Váš den začne ve ski areálu Luka nad Jihlavou. Lyžování zde je vhodné pro děti, začátečníky, ale i zkušenější lyžaře. Nahoru vás vyveze pohodlná čtyřsedačková lanovka. Dolů se dostanete po modré, nebo červené sjezdovce, obě jsou dlouhé 600 m. Nechybí ani ski bar v chatě Gizela přímo na sjezdovce a pohodlné parkování jen kousek od nástupu na lanovku. Na objednání tu funguje lyžařská škola. 

Pokud patříte mezi milovníky skvělého jídla, zajeďte si na oběd do blízké restaurace Kolnička vyhlášené svojí originální kuchyní z regionálních produktů. Pochlubit se může také vynikajícím hodnocením prostředí a obsluhy.  

Po obědě pokračujte vnitřní týmovou indoor hrou inspirovanou oblíbenou televizní soutěží Pevnost Boyard. Je ideální pro rodinné odpoledne. Budovu, kde si můžete zahrát, najdete jen kousek od Kolničky, a to v ulici 1. máje.

Foto: Brána Jihlava