Sklárna Crystal Bohemia

Plně automatická strojní produkce nápojového a dekoračního skla pro hotely, restaurace i domácnosti. Svoje zboží exportuje do více než 82 zemí světa.

Kontakt

Zámecká 730
58291 Světlá nad Sázavou
region Havlíčkův Brod
49.666092, 15.413802Mapa
Období: léto

Používá ekologicky šetrnou sklovinu crystalite bez sloučenin olova i olovnatý křišťál. Díky příměsi titanu dosahuje výborného lomu světla a vysoké pevnosti i životnosti.

Den otevřených dveří je pořádán 2x ročně – na přelomu května/června a v září v době konání tradiční světelské svatováclavské pouti. Během DOD si můžete prohlédnout celý provoz, akci doprovází bohatý program pro děti i nabídka skla za zvýhodněné ceny. Vstup je zdarma. Výklad je možný jen v češtině. V areálu továrny se nachází podniková prodejna, otevřená ve všední dny od 9 do 16 hodin.

EXKURZE ZÁVOD SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU

Rezervujte si svou návštěvu včas. Při telefonické nebo písemné objednávce nezapomeňte uvést:

  • jméno objednavatele – vaše nebo jméno firmy, která exkurzi objednává
  • telefonní číslo a e-mail, kam vám zašleme potvrzení termínu exkurze
  • den a hodinu exkurze 
  • jméno a příjmení vedoucího nebo název skupiny
  • počet účastníků – zvlášť českých a zvlášť zahraničních (u zahraničních i zemi původu)
  • preferovaný jazyk výkladu
  • Objednávku můžete doplnit informacemi o skupině nebo zvláštním přáním, které (bude-li v rámci našich možností) splníme. Písemné potvrzení termínu exkurze obsahuje DŮLEŽITÉ podmínky a pokyny, se kterými se musí všichni návštěvníci seznámit ještě před samotnou prohlídkou.
PODMÍNKY NÁVŠTĚVY

Během exkurze je zakázáno pořizovat fotografie i videozáznamy. 

Prohlídka není příliš vhodná pro osoby se sníženou pohyblivostí, výroba se nachází i v prvním patře. S ohledem na bezpečnost návštěvníků nepouštíme do provozu děti mladší 12 let.

Nebyla nalezena žádna položka.