Treehouse Stvořidla

Také jste jako malí toužili po tom mít domeček na stromě? Splňte si své velké přání. Glampingový Treehouse Stvořidla, který je mimochodem součástí elitního klubu Amazing Places, vezme dech vám i vašim dětem. Užijte si nezapomenutelné dobrodružství v srdci přírody.

Kontakt

Hana Páleníčková
Horní Krupá 161
58001 Havlíčkův Brod 1
region Havlíčkův Brod
49.671829, 15.583116Mapa
Volné pokoje
Období: léto, zima

Domeček v koruně stromu

Víte, co je to glamping? Jde o moderní způsob kempování pro všechny dobrodruhy, kteří si na konci dne chtějí dopřát pohodlí ve stylovém ubytování v přírodě. Treehouse Stvořidla právě tohle beze zbytku splňuje!

Domeček na stromě je v bezprostřední blízkosti chatové osady a lesa. Auto necháte na parkovišti a posledních 300 metrů dojdete pěšky. To bude vaše první dobrodružství :). Do domečku se vejdou čtyři osoby.

Co se vám bude líbit ze všeho nejvíc: 

  • Terasa ve výšce s krásným výhledem: Užijte si snídaně zalité sluncem a večeře při západu slunce. Nebo jen výhled do krajiny se sklenkou dobrého vína.

  • Košík, který si ručkováním vytáhnete na terasu: Každé ráno začnete svůj den opravdu originálně! V proutěném koši, který si seshora „ulovíte“, na vás budou čekat samé dobroty.

  • Velký cedrový koupací sud s horkou vodou: Dopřát si báječnou relaxaci jen ve dvou, nebo se vycachtat s dětmi můžete za každého počasí. 

  • Stylové vybavení domečku: Manželská postel, rozkládací postel/gauč, stoličky – vše laděné do přírodního stylu. Nechybí ani krásná malá koupelna. Kuchyni s ohništěm a grilem najdete venku.

  • To vše ohleduplně k přírodě i ke stromům.

Domeček je poblíž cyklistických a turistických tras. Můžete tak vyrazit na výlet na kole, koloběžce nebo třeba na houby. 

Hned pod domečkem najdete lesní zahradu s houpačkou a prolézačkou, kterou si zamilují všechny děti.

Víte, že…

Své mazlíčky si můžete vzít bez obav s sebou. Treehouse Stvořidla je pet friendly ubytování.

Více informací najdete na webových stránkách www.treehouse-stvoridla.cz.