Koupaliště Žabák Humpolec

Pokud hledáte menší koupaliště, kde na své děti dobře uvidíte a kde si budete moct rozložit deku na trávě, je Žabák dobrou volbou. Kromě plaveckého bazénu je tu i bazén pro děti – se skluzavkou a divokou řekou. Nejmenší budou mít radost z brouzdaliště.

Kontakt

Vilová 1637
39601 Humpolec
region Pelhřimov
49.534142, 15.359859Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Zábava v divoké řece

Sbalte deku, ručníky a plavky a užijte si krásný letní den u vody. Na koupališti Žabák se vám bude líbit, že všechny části vodní plochy jsou u sebe, a tak na svoje děti vždy dobře uvidíte – a to i z mnoha míst trávníku, který bazén obklopuje. 

Starší děti a dospělí si zaplavou v plavecké části koupaliště s délkou 20 metrů a hloubkou 1,3–1,8 metru. V relaxační a herní části se vydovádí celá rodina. Najdete tu širokou skluzavku, chrliče vody, masážní trysky a perličkovou masážní lavici. Trochu adrenalinu si užijete v divoké řece, umělém proudu, kterým se můžete nechat unášet, nebo si naopak zkusit zaplavat proti němu.

Ti nejmenší se vyčvachtají v mimi brouzdališti se skluzavkou.

Skvělé zázemí a dětské hřiště

Až vás plavání přestane bavit, zajděte na svačinku, zmrzlinu nebo teplý oběd do kiosku. 

Přes poledne se lze schovat do stínu vzrostlých stromů. Po celý den můžete zkoušet různé sporty a další zábavu. Děti si mohou zdarma zaskákat na trampolíně, pohrát si na dětském hřišti nebo vyzkoušet ruské kuželky. Starší děti a dospělí se vyřádí při stolním tenisu, minigolfu nebo beachvolejbalu (pozor, hřiště je nutné rezervovat předem).

Nechybí ani antukové tenisové kurty a skatepark. V těsné blízkosti je také lanové centrum.

Foto: www.zabakhumpolec.cz

 

Otevírací doba:

červen: pondělí – pátek: 13:00 – 19:00
               sobota a neděle: 10:00 – 19:00
červenec a srpen: pondělí – neděle: 10:00 – 19:00

Videogalerie