Adventure minigolf Beauty Beast Velké Meziříčí

Myslíte, že minigolf je zábava jen pro dospělé? V Adventure golf vás přesvědčí o opaku! Originální rodinná zábava na čerstvém vzduchu vás sblíží a během hry se hodně zasmějete. Po minigolfu můžete doplnit energii v kavárně, která je součástí areálu.

Kontakt

PETRA ZAK s.r.o.
Pod Strání 2279
59401 Velké Meziříčí
region Žďár nad Sázavou
05903459
49.349831, 16.018230Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Rodinný miniturnaj 

Minigolf se hraje podobně jako klasický golf. Cílem je trefit míček pomocí hole tak, aby se co nejvíc přiblížil jamce (ideálně do ní zapadl na první pokus). V minigolfu však jamka čeká jen několik málo metrů od startovního bodu. 

Aby to nebylo tak jednoduché, nechybí tu překážky v podobě terénních nerovností, vyvýšenin, vodních pastí a písečných bunkrů. Na umělou trávu, která tvoří povrch hřiště, smíte stoupat, jak je libo. Na hřišti je celkem 18 jamek, nejkratší z nich má dva metry, ta nejdelší 80. Na jedné překážce mohou být v jednu chvíli až čtyři osoby. Pokud vás je víc, není problém se rozdělit třeba do dvou týmů. 

Své výsledky si budete průběžně zapisovat na kartičku. Na konci pak vyhodnotíte, kdo z vás byl nejúspěšnějším golfistou.

Kavárna za odměnu

Po golfu určitě zajděte do hezké moderní kavárny v areálu. Vybírat budete z několika druhů skvělé kávy, vynikajících zákusků, domácích limonád nebo vyhlášené horké čokolády. Pro nejmenší tu nachystali dětský koutek. Za hezkého počasí je otevřená venkovní terasa. 

Foto: Beauty & Beast

Otevírací doba:

PO - PÁ  7:00 - 22:00

SO - NE 9:00 - 22:00