Rodinný zábavní park Labyrint Třebíč

Rodinný zábavní park Labyrint sídlí ve čtyřpatrové budově zrekonstruované zámecké sýpky v klidné lokalitě Nad Zámkem blízko baziliky sv. Prokopa. V Labyrintu si najdou zábavu děti všech věkových kategorií.

Kontakt

Nad Zámkem 1174
67401 Třebíč 1
region Třebíč
49.217491, 15.871489Mapa
Období: léto

Zábava v několika patrech

Největší dominantou parku je pětipatrový prolézací labyrint s tobogánem, skluzavkami a trampolínou. Děti se vyřádí také v nafukovacím skákacím hradu a na hřišti s bodyzorbingovými koulemi. V multifunkčním hřišti je prostor pro hraní fotbalu, volejbalu, streetballu nebo stolního fotbálku v životní velikosti. Součástí parku jsou i lanové prvky a velký dřevěný domeček. Pro zpestření je možné využít herní stoly na fotbálek, airhockey, obří lego kostky, velké molitanové a dřevěné stavebnice.

Nejmenší návštěvníci si užijí samostatný oddělený batolecí koutek se skluzavkou, bazénkem s míčky, vzduchovou fontánou, kolotočem, houpačkami a dalšími doplňky.

TIP: Každou středu dopoledne v době od 9.00 do 12.00 je park otevřen pouze pro rodiče s malými dětmi, které ještě nejsou školou povinné.

Ve druhém patře je k dispozici posezení s rychlým občerstvením. V Labyrintu je možné pořádat narozeninové oslavy, pro které je připravena samostatná oddělená místnost. 

Foto: archiv Vysočina Tourism 

Otevírací doba:

úterý – pátek: 14.00–19.00 
víkendy, svátky a prázdniny: 10.00–19.00 

Nebyla nalezena žádna položka.